Skip to main content

Vanaf 1 januari staan uw ledigingen in de RWM app

Vanaf 1 januari ziet u in de RWM app wanneer uw afvalcontainer is opgehaald. Dat komt door de nieuwe diftar-module.

Dankzij deze module ziet u precies wanneer u uw containers heeft aangeboden. De chip registreert precies wanneer uw containers opgehaald zijn en geeft dit door aan de RWM-app. Om deze nieuwe module te gebruiken, is er een unieke code nodig die per post kan worden verstuurd. 

Waar zien

U kunt de nieuwe diftar-module pas gebruiken vanaf 1 januari 2023. Vanaf die dag kunt u hem vinden in het menu onder de kop "Diftar". De module wordt vanzelf zichtbaar wanneer u de app updatet. Gebeurt dit niet? Verwijder de app en installeer hem opnieuw. 

Beek, Beekdaelen Sittard-Geleen en Stein

Vraag vanaf 1 januari de diftar-code zelf aan via, u doet dat via dit formulier. Controleer of u de diftar-module kunt zien. Zo niet, verwijder de app en installeer hem opnieuw. U kunt ook contact opnemen met het Klant Contact Centrum

Echt-Susteren

In week 51 2022 ontvangt u een informatieflyer waar uw unieke diftar-code op staat. Bewaar die code goed! U kunt de code pas gebruiken vanaf 1 januari. Zodra uw afvalcontainers voor het eerst zijn opgehaald, ziet u deze gegevens in de RWM app. Raakt u uw code kwijt? Vraag dan hier een nieuwe aan

Als u verhuist naar een nieuw adres, heeft u een nieuwe code nodig. Met de oude code kan de data worden bekeken tot aan het moment van verhuizen.

Alleen diftar-gegevens van minicontainers zijn vanaf 1 januari zichtbaar. Voor de diftar-gegevens van afvalpasjes is RWM nu de mogelijkheden aan het bekijken. 

Terug naar overzicht