Skip to main content

RWM-app

Downloaden

Download de gratis RWM-app. De app is beschikbaar voor smartphones en tablets van Apple en Android . Klik hieronder op de juiste link en ga direct naar de juiste pagina.

Mogelijkheden

  • Afvalkalender

Als u de app heeft gedownload, kunt u met uw postcode + huisnummer inloggen. U kunt dan zien wanneer het afval bij u thuis wordt ingezameld.

Omdat de app digitaal wordt bijgewerkt, is deze altijd up-to-date. Het kan daarom voorkomen dat de app afwijkt van uw papieren afvalkalender die u in december heeft gekregen. In dit geval kunt u ervan uit gaan dat de app de juiste gegevens weergeeft.

  • Notificaties

Krijg op tijd een melding welk afval u moet buiten zetten, super handig!

  • Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en belangrijke mededelingen.

  • Pushberichten

Indien wij u snel moeten informeren, sturen wij u een pushbericht. Dit kan bijv. zijn bij onverwachte wijzingen in het inzamelschema.

Een pushbericht is een bericht dat u op uw toestel binnenkrijgt, zonder dat u daarvoor de app geopend hoeft te hebben. De pushberichten kunnen relatief weinig tekst bevatten, daarom houden we het zo kort mogelijk.

  • AfvalABC

Het afvalABC is ook te vinden in onze exclusieve app! Het is een grote database met alledaagse spulletjes. Type uw product in, en het afvalABC heeft precies aan bij welk afval dit hoort. Gemakkelijk te raadplegen als u dus twijfelt om welke afvalsoort het gaat.

  • Melding maken

Met onze app is het nu makkelijk om een melding te maken. Zijn wij uw container vergeten leeg te maken? Meld het ons en wij nemen snel contact met u op met een passende oplossing.

Ontwikkelingen

Wij vinden het belangrijk dat de app voortdurend wordt vernieuwd en bijgehouden. Iedere keer als u de app opent, worden de nieuwste tekst-updates gedownload. Bij het 'Instellingen-menu' vindt u de volgende versie-informatie:

  • Software-versie: Bijvoorbeeld 1.5 (16) - Dit geeft aan wanneer de app softwarematig is geupdated door de nieuwste versie vanuit de App-store/Play-store
  • Ophaaldagen: Bijvoorbeeld 03/01/2023 - Dit geeft aan wanneer de inzameldagen voor het laatst gewijzigd zijn. Soms moeten wij in de planning wijzigen en deze update is dan direct zichtbaar in de app.
  • Tekstuele inhoud: Bijvoorbeeld 24/06/2023 - Dit geeft aan wanneer de tekstuele inhoud van de app voor het laatst is gewijzigd voor uw gemeente. Dit kan bijvoorbeeld een toevoeging in het AfvalABC zijn, of een nieuw nieuwsbericht.

Voor wie?

De app is er voor alle inwoners van de gemeenten Sittard-Geleen; Stein, Beekdaelen en Beek die afvalstoffenheffing betalen aan BsGW.

Let op: Dit geldt alleen voor personen. Ligt uw bedrijf in dit gebied. Dan wordt de postcode en het huisnummer niet herkend.