Deel deze pagina op:

Meldingen en klachten

Onderstaand formulier wordt rechtstreeks verzonden naar de betreffende gemeente die u aanklikt. Uw gemeente beoordeelt daarna de melding en geeft het eventueel door aan RWM ter afhandeling. 

Kijk aub eerst bij de Veelgestelde Vragen. Vaak is uw vraag al vaker gesteld door andere mensen, en daarom hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet met bijhorend antwoord. Wellicht vind u hier uw oplossing. Vind u niet wat u zocht, vul dan onderstaand formulier in.

Inwoners van gemeente Sittard-Geleen

In overleg met de gemeente Sittard-Geleen is het niet mogelijk dat uw klacht/melding via de website van RWM binnenkomt. Wilt u toch graag een klacht/melding doorgeven, dan kan via het formulier op de website van de gemeente: Meldingformulier Sittard-Geleen Kiest u aub bij de Hoofdcatergorie 'Afval en Reiniging'.

Schade aan uw eigendom?

In geval van schade die mogelijk door ons is veroorzaakt is vervelend. Dit wilt u het liefst zo snel mogelijk willen melden. Wij verzoeken u om dit direct telefonisch te melden bij RWM. Neem hiervoor contact op met Mevrouw M. Ummels - 046 - 2100 128 (ma t/m do van 09:00u - 17.00u)

Uw gemeente - 14 046. Bij het bellen van dit nummer kunt u aangeven welke gemeente u wilt bereiken.

Meldingen en klachten

Inwoners van Sittard-Geleen kunnen helaas géén gebruik maken van dit formulier

In welke gemeente woont u?*
RWM App Afvalscheiding keuken Glasbak Zijlader in actie

Afvalscheiding

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor u en uw portemonnee. Lees hier meer over hoe u verschillende afvalstromen kunt scheiden.

Brengvoorzieningen

Brengvoorzieningen in uw wijk

Waar kunt u uw afval naartoe brengen? Lees meer over onze zes milieuparken en de brengvoorzieningen in de Westelijke Mijnstreek.

Afvalinzameling

RWM zamelt uw huisafval in. Door middel van huis-aan-huisinzameling en ondergrondse containers voeren wij uw huisafval professioneel af.