Skip to main content

Wanneer wordt mijn afval opgehaald?

Afvalkalender

Let op: De pdf-versie van de afvakalender kan op dit moment niet gedownload worden. Ook niet bij ons Klant Contact Centrum. We werken aan een oplossing.

Wij werken met een gepersonaliseerde afvalkalender. Dat wil zeggen dat de afvalkalender met de ophaaldagen per adres wordt gemaakt. Iedere keer dat je de afvalkalender opvraagt, wordt de nieuwste versie gedownload.

Vul hier boven jouw eigen postcode en huisnummer in. Je krijgt dan een persoonlijke afvalkalender met de juiste ophaaldagen. Je kunt de kalender als pdf downloaden of 

Heeft u geen afvalkalender meer? Dan kunt u die hier zelf downloaden en printen. Vul hierboven uw postcode+huisnummer in, print 'm uit en hang hem thuis op. De afvalwijzer wordt vers uit onze database gegenereerd op het moment dat u uw gegevens invult en is daarom altijd actueel.

Geen afvalkalender zichtbaar

Zie je de melding "geen correcte respons verkregen"? Dat gebeurt als de postcode en het huisnummer verkeerd zijn ingevuld. Neem als voorbeeld het fictieve adres Schoolstraat 1A, 1234AB in Sittard.

Dat adres moet er als volgt uitzien:

  • Postcode: 1234AB
  • Huisnummer: 1
  • Toevoeging huisnummer: A

Soms vult de computer of telefoon het adres automatisch in. Dan kan er in het vak "toevoeging huisnummer" de woonplaats staan. Controleer het adres altijd goed. 

App

De laatste nieuwe informatie over de ophaaldagen is ook te vinden in onze RWM-app. Je kunt de RWM app downloaden op de smartphone en tablet. Zoek "RWM" in de app store of de play store op de telefoon op tablet of ga naar de app store of de google play store.

RWM app