Skip to main content

Bekijk nu de nieuwe afvalkalender

De afvalkalender voor 2024 staat voor je klaar. Hier kun je de ophaaldagen voor jouw adres zien!

RWM app

De RWM app wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwste gegevens. Je vindt de ophaaldagen voor het komende jaar in het menu (de drie streepjes links bovenaan het scherm) bij het maandoverzicht.

In de app staan nog meer handige dingen. Bekijk de dichtstbijzijnde ondergrondse containers bij Inzamellocaties, zoek op waar je afval hoort in het Afval ABC en ontvang herinneringen om het afval op tijd aan de straat te zetten. De app werkt op alle telefoons en tablets van android en apple. Ook handig: in de RWM app vind je regelmatig tips en nieuws dat belangrijk is voor jouw adres. 

Afvalwijzer als PDF

Als je liever de afvalwijzer bekijkt via de computer, volg dan deze link. Vul je postcode, huisnummer en eventuele toevoegingen in. Op de Afvalwijzer zie je alle ophaaldagen, maar ook handige tips om afval beter te scheiden en informatie over hoe we het afval ophalen.

Afvalwijzer op papier

Toch liever een papieren kalender thuis? Vul je adresgegevens in op onze website, net als bij de aanvraag van de afvalwijzer als PDF. Klik vervolgens op de knop Papieren kalender aanvragen. De papieren kalender wordt niet automatisch verstuurd. Zo besparen we op papier, inkt en benzine (voor het bezorgen van de kalenders).

 Let op: de papieren kalenders worden 1x per week verstuurd. Het kan dus langer duren voordat je de kalender thuis hebt. Voor deze kalender kun je ook een e-mail sturen naar kcc@rwm.nl of bel naar 046 - 2100 120.

Terug naar overzicht