Deel deze pagina op:

In april en mei komen wordt het grof snoeiafval (GTA) weer bij u opgehaald. Kijk in uw afvalwijzer om te zien op welke datum wij langskomen. Zet uw GTA vóór 07:00 buiten. Het grof snoeiafval moet op de openbare weg worden aangeboden in bundels van max. 25 kilo. De takken mogen maximaal 1,5 m lang zijn. Grof snoeiafval wat op eigen perceel (voortuin/ oprit) ligt mogen wij niet meenemen.

Is uw grof snoeiafval nog niet opgehaald op deze datum? Het kan dan zijn dat onze wagens geheel vol zijn geraakt.  Maar wij komen de dag erna terug om in de straten waar we nog niet zijn geweest alsnog het snoeiafval op te halen. Het grof tuinafval mag ook te allen tijde gratis naar het milieupark worden gebracht. 

Heeft u verdere vragen over deze inzameling? Vul dan het formulier Melding Maken in, u vind dit terug in onze app of op onze website https://www.rwm.nl/klantenservice/meldingen-en-klachten

Ook kunt u ons bellen op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 op nummer : 046-2100120

Terug naar overzicht
RWM App Afvalscheiding keuken Zijlader in actie

Afvalscheiding

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor u en uw portemonnee. Lees hier meer over hoe u verschillende afvalstromen kunt scheiden.

Afvalinzameling

RWM zamelt uw huisafval in. Door middel van huis-aan-huisinzameling en ondergrondse containers voeren wij uw huisafval professioneel af.