Deel deze pagina op:

Aan inwoners van Echt-Susteren

Milieupark Geleen

Klachten over openingstijden

De inwoners van gemeente Echt-Susteren mogen gebruiken maken van de milieuparken van Sittard-Geleen. Wij krijgen al langere tijd veel klachten van inwoners uit Echt-Susteren, dat onze openingstijden niet zouden kloppen. Dat is niet bedoeling, want wij werken continu aan onze kwaliteit.

Verouderde informatie

Na een korte zoektocht blijkt de foutieve informatie te worden verspreid door de inzameldienst van Echt-Susteren, Icomes. Zij gebruiken, net als wij, een website en een app. Op de hoofdpagina van de website van Icomes wordt er vermeld dat onze openingstijden zijn gewijzigd per 1 april. Dit is onjuist. Het blijkt te gaan om een nieuwsbericht van 4 jaar geleden.

Zowel Deafvalapp als de website bevatten zeer verouderde informatie en is daardoor niet meer betrouwbaar. Wij hebben dit meermaals aangegeven bij zowel Icomes als bij de gemeente Echt-Susteren. Helaas is het niet gelukt om dit aan te passen.

Advies

RWM staat hier buiten en wij verzoeken u dan ook om klachten niet bij ons te doen, maar rechtstreeks bij de gemeente Echt-Susteren. Dit kan online of telefonisch. Contactgegevens vindt u hier

Wij adviseren daarom deze bewoners voortaan gebruik te maken van de website van RWM om de actuele nieuwsberichten en openingstijden te raadplegen. 

Excuses voor dit ongemak en wij hopen op uw begrip.

Terug naar overzicht
RWM App Afvalscheiding keuken Zijlader in actie

Afvalscheiding

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor u en uw portemonnee. Lees hier meer over hoe u verschillende afvalstromen kunt scheiden.

Afvalinzameling

RWM zamelt uw huisafval in. Door middel van huis-aan-huisinzameling en ondergrondse containers voeren wij uw huisafval professioneel af.