Deel deze pagina op:

RWM app

Tablet

Wij vinden het belangrijk dat de app voortdurend wordt vernieuwd en bijgehouden. Iedere keer als u de app opent, worden de nieuwste tekst-updates gedownload. Bij het 'Instellingen-menu' vindt u de volgende versie-informatie:

  • Software-versie: Bijvoorbeeld 1.2 - Dit geeft aan wanneer de app softwarematig is geupdated door de nieuwste versie vanuit de App-store/Play-store
  • Ophaaldagen: Bijvoorbeeld 05/01/2017 - Dit geeft aan wanneer de inzameldagen voor het laatst gewijzigd zijn. Soms moeten wij in de planning wijzigen en deze update is dan direct zichtbaar in de app.
  • Tekstuele inhoud: Bijvoorbeeld 01/10/2017 - Dit geeft aan wanneer de tekstuele inhoud van de app voor het laatst is gewijzigd voor uw gemeente. Dit kan bijvoorbeeld een toevoeging in het AfvalABC zijn, of een nieuw nieuwsbericht.

Heeft u verder nog vragen over de app, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Voor wie is de app?
De mogelijkheden
De RWM-app gratis downloaden
Het Aval-ABC kunt u alleen in onze app vinden. Dit formulier is bedoeld voor wanneer u uw artikel niet terugvind in het Afval-ABC. Vul hier uw beschrijving zo goed mogelijk in, dan zoeken wij uit waar dat afval thuishoort. We voegen het dan toe in onze app. Dank voor uw aanvulling!
Terug naar overzicht
RWM App Afvalscheiding keuken Zijlader in actie

Afvalscheiding

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor u en uw portemonnee. Lees hier meer over hoe u verschillende afvalstromen kunt scheiden.

Afvalinzameling

RWM zamelt uw huisafval in. Door middel van huis-aan-huisinzameling en ondergrondse containers voeren wij uw huisafval professioneel af.