Deel deze pagina op:

Milieuparken

Bijna al het afval dat u niet kwijt kunt via de huis-aan-huisinzameling, kunt u naar het milieupark brengen. RWM beheert de milieuparken in de Westelijke Mijnstreek. Veel soorten afval kunt u hier gratis kwijt. Uw afval moet gescheiden op soort worden aangeboden en door u zelf in de juiste container worden gestort. De milieuparkmedewerkers adviseren u graag hierbij.

Als u afval komt brengen bent u verplicht een geldig legitimatiebewijs te laten zien. Let op: betalen kan alleen met pinpas.

Inwoners van de Westelijke Mijnstreek  uit de gemeenten Sittard-Geleen; Beek; Stein en Beekdaelen (gedeelte voormalig gemeente Schinnen) kunnen bij al onze milieuparken terecht en dus niet meer alleen bij het milieupark in hun gemeente.
 

Houdt u er aub rekening mee dat het milieupark alléén bedoeld is voor burgers van de gemeenten uit de Westelijke Mijnstreek. Het is ook niet toegestaan om bedrijfsafval te komen storten. Bij twijfel, mogen wij u de toegang tot het milieupark ontzeggen. Twijfel ontstaan zodra u met een bedrijfsvoertuig het park betreedt of wanneer u afval heeft dat vrijgekomen is uit bedrijfsmatige activiteiten. 

Actuele adresgegevens en openingstijden
Huisregels
Tarieven
Asbest aanbieden
Bitumenhoudend afval
Spuitencontainers
Wit- en bruingoed
Bakoliën en -vetten
Autobanden
Hout
Kunststof tuinmeubilair
Schoon puin
Huisraad, matrassen en bankstellen
Tuin- en snoeiafval
Klein chemisch afval (KCA)
Plastic, Metaal en Drankkartons (PMD)
Textiel
Verpakkingsglas en vlakglas
Oud papier en karton
Groente-, fruit- en tuinafval (gft)
Mini-milieupark De Haamen
Terug naar overzicht
RWM App Afvalscheiding keuken Zijlader in actie

Afvalscheiding

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor u en uw portemonnee. Lees hier meer over hoe u verschillende afvalstromen kunt scheiden.

Afvalinzameling

RWM zamelt uw huisafval in. Door middel van huis-aan-huisinzameling en ondergrondse containers voeren wij uw huisafval professioneel af.