Skip to main content

Kaartje van RWM

Wel eens een kaartje van ons ontvangen? Dat kan!

Soms komt het voor dat er wijzigingen plaatsvinden in de afvalinzameling, dit kan verschillende redenen hebben. De datums die vermeld worden op uw papieren afvalkalender kloppen dan natuurlijk niet meer. 

Omdat we niet bij elke wijziging nieuwe afvalkalenders kunnen gaan verspreiden, communiceren we wijzigingen via de RWM-app, onze website rwm.nl en social media (Facebook). Wijzigingen van datums worden in de app en de digitale afvalwijzer zo snel mogelijk aangepast. Zo beschikt u altijd over de meest actuele informatie!

Natuurlijk zijn er ook mensen die geen smartphone en/of computer hebben, of misschien maakt u er gewoon niet zo veel gebruik van. Ook die mensen willen wij bereiken natuurlijk! Want ook voor hen is het fijn als afval op de juiste dag aangeboden en opgehaald wordt. Daarom zullen wij (buiten de hierboven genoemde kanalen) in bepaalde situaties een kaartje laten bezorgen met informatie die specifiek geldt voor úw adres. Een paar straten verderop geldt dan wellicht wat anders.

Terug naar overzicht