Skip to main content

Open dag 12,5 jarig jubileum Millenerweg 6

RWM bestaat dit jaar 12,5 jaar. Dit jubileum vieren we op zondag 11 juni 2023 met een open dag op ons eigen bedrijfsterrein aan de Millenerweg 6 in Sittard. De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Maak kennis met RWM

Bij RWM werken meer dan 150 mensen die dagelijks bezig zijn met uw afval. Zij vertellen graag over ‘hun’ achter- of zijlader, veegwagen of milieupark. Ze staan ook klaar om hun eigen ervaringen en tips met u te delen. Zo kunt u meer besparen op uw afval en houden we de wereld om ons heen samen schoner.

RWM trakteert

Er zijn live optredens van John Tana, Marjolein Heijltjes en Legata’s Lederhosen Power. Iedere bezoeker krijgt bij aankomst een herbruikbare RWM-beker om mee naar huis te nemen. Bij de beker zitten gratis consumptiebonnen voor friet, een snack en frisdrank. De bonnen voor frisdrank zijn ook geldig voor een bol ijs. Kraanwater is gratis en onbeperkt.

Gaat u naar huis? Vergeet dan niet om een gratis zak compost mee te nemen. Hou rekening met de volgende afspraken:

  • 1 zak compost per gezin
  • Alleen met een compostbon af te halen (u krijgt de bon gratis bij de entree)
  • Op = op

Een leuke dag voor het hele gezin

Iedereen is welkom op onze open dag. Kinderen kunnen meedoen met een leerzame afvalspeurtocht op ons bedrijfsterrein. We leggen ook de voordelen van afval scheiden uit en u kunt ontdekken hoe het afval van vandaag een belangrijke grondstof is voor morgen.

Demonstraties

Voor het ophalen van afval gebruiken we de nieuwste technieken. Wist u bijvoorbeeld dat veel afval al in de vuilniswagen zelf geperst wordt, zodat we meer kunnen ophalen? Of dat we een app in de voertuigen hebben waardoor we minder brandstof nodig hebben en efficiënter kunnen rijden?

Meer dan afval

RWM doet veel meer dan alleen afval ophalen aan huis. Wij beheren ook de milieuparken, verwijderen onkruid, vegen straten en pleinen schoon en we strooien in de winter tegen gladheid. Laat u rondleiden langs alle disciplines van ons werk.

Bereikbaarheid

Er is een fietsenstalling en parkeergelegenheid in de buurt van ons kantoor. Geef Millenerweg 6, 6136 KW, Sittard in op uw navigatie en volg de instructies van de verkeersregelaar op als u in de buurt van onze locatie bent.

Terug naar overzicht