Skip to main content

Algemene mededeling corona-virus

De besmettingen van het Corona-virus in ons werkgebied nemen in rap tempo toe.
RWM volgt de adviezen van het RIVM zoveel mogelijk op. Hierdoor proberen wij het aantal besmettingen onder onze medewerkers af te remmen.

Wij blijven er alles aan doen om uw afval iedere dag in te zamelen, u van dienst te zijn op de milieuparken en de straten schoon te vegen.

We sluiten echter niet uit dat er een moment komt, waarop wij onze dienstverlening moeten aanpassen.

Hou houdt RWM u op de hoogte?

Heeft u de RWM-app al gedownload?
Via de RWM-app informeren wij u zodra er veranderingen zijn rondom de afvalinzameling. Zodra er iets verandert ontvangt u een push-bericht via de app. Controleer of de optie ‘pushberichten ontvangen’ aan staat op uw mobiele telefoon.

Daarnaast informeren wij u via www.rwm.nl.
Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 046-2100 120
van maandag tot en met vrijdag, van 08:30u tot 12:30u en 13:00u tot 17:00u.

Milieuparken


De milieuparken zijn nog gewoon open. Mochten wij genoodzaakt zijn de milieuparken te sluiten, dan informeren wij u via de RWM-app of via de website. Check daarom voor uw bezoek aan het milieupark of er wijzigingen zijn.

Wij verzoeken om het bezoek van een milieupark niet te beschouwen als een gezinsuitje. Laat kinderen en uw kluspartner zoveel mogelijk thuis.


Om de gezondheid van u en onze medewerkers te beschermen hebben we, naast de algemeen geldende hygiënemaatregelen, extra voorzorgsmaatregelen genomen. Onze medewerkers houden bijvoorbeeld bewust wat meer afstand en helpen u niet meer bij het sorteren of storten van uw afval. We rekenen op uw begrip.

Terug naar overzicht