Skip to main content

Aan de inwoners van gemeente Beekdaelen

In opdracht van gemeente Beekdaelen, organiseert RWM, in samenwerking met DVL Milieuservice een éénmalige omruilactie voor uw containers. U kunt voortaan kiezen uit meerdere formaten containers. Gemeente Beekdaelen heeft besloten om er een eenmalige gratis omruilactie van te maken. Alle inwoners van het werkgebied van RWM in gemeente Beekdaelen, zijn hier afgelopen tijd over geïnformeerd. U kon kiezen uit andere formaten of misschien wilde u wel een extra container.

Inmiddels is de ruiling in volle gang. De ruilingen vinden plaats op maandag en woensdag, gedurende drie weken. Zet uw container aan de straat. Deze moet leeg zijn. DVL Milieuservice komt deze ruiling uitvoeren.

Planning

Hier vindt u de planning:

  • Oirsbeek         week 25
  • Sweikhuizen   week 25
  • Schinnen         week 26
  • Puth                week 26
  • Amstenrade    week 27
  • Doenrade        week 27

Let op: Mocht uw container onverhoopt niet zijn geruild, laat deze nog even buiten staan. Mocht deze na 2 dagen alsnog niet zijn geruild, neem dan contact op met DVL Milieuservice 0800 020 10 44. 

Vragen?

Voor vragen kunt u bellen met een van de onderstaande nummers:
- Vragen m.b.t. de planning - DVL Milieuservice - 0800 020 10 44
- Vragen m.b.t. tarieven - gemeente Beekdaelen - 088 450 2000
- Vragen m.b.t. de Milieupas - Rd4 - 045 543 71 00
- Overige vragen - RWM - 046 2100 120

Gemist

Heeft u deze actie gemist? Neem dan ná 15 juli contact op met RWM, wij kunnen uw container dan laten omruilen, via de reguliere serviceronde die u van ons gewend bent. Let op: Mogelijk zijn hier kosten aan verbonden, vraag hier naar bij uw gemeente. U dient er zelf zorg voor te dragen dat de container(s) leeg is, als deze geruild dient te worden. U krijgt een vervangende container, dit kan dus een gebruikte container zijn. De container is uiteraard in goede staat.

Terug naar overzicht