Deel deze pagina op:

Euro 6

Wij vinden het belangrijk dat onze voertuigen het milieu, de inwoners van ons inzetgebied en onze medewerkers zo min mogelijk belasten. Daarom kopen wij alleen zo schoon mogelijke voertuigen. De meeste van onze voertuigen hebben een Euro 5-motor, maar wij hebben ook al een aantal voertuigen met de modernste Euro 6 motor. Deze motoren gebruiken relatief weinig brandstof en hebben een bijzonder lage uitstoot van bijvoorbeeld stikstofoxiden.

Zo was RWM in 2013 een van de eerste Nederlandse bedrijven die twee combi-kraanwagens kochten met Scania Euro 6-motor. Daarnaast hebben wij de eerste kleine veegmachine met een Euro 6 motor.

Minicontainer rest Inwoners

Afvalscheiding

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor u en uw portemonnee. Lees hier meer over hoe u verschillende afvalstromen kunt scheiden.

Brengvoorzieningen

Inwoners

Waar kunt u uw afval naartoe brengen? Lees meer over onze vijf milieuparken en de brengvoorzieningen in de Westelijke Mijnstreek.

Afvalinzameling

RWM zamelt uw huisafval in. Door middel van huis-aan-huisinzameling en ondergrondse containers voeren wij uw huisafval professioneel af.