Deel deze pagina op:

NIEUW: Afval ABC in de RWM app

screenshot app

En we hebben een nieuwe grote functionaliteit toegevoegd aan onze app: het Afval ABC.

Het Afval ABC bestaat uit een grote database die we blijven updaten en speciaal is gericht op onze eigen regio Westelijke Mijnstreek. 

 Als je twijfelt in welke afvalbak iets hoort, kun je dit raadplegen. Geef in het zoekveld aan wat je zou willen weggooien, en dan krijg je automatisch te zien om welk afval het hier gaat.

Bijvoorbeeld: je twijfelt of een glazen overschaal hoort bij restafval, vlakglas, of in de glasbak. Type dan in het zoekvenster in 'ovenschaal' en dan zie je direct waar het hoort!

Staat jouw 'afval' er niet bij? Geef dit aan via onderstaand contactformulier, wij zullen het dan toevoegen.

Het Aval-ABC kunt u alleen in onze app vinden. Dit formulier is bedoeld voor wanneer u uw artikel niet terugvind in het Afval-ABC. Vul hier uw beschrijving zo goed mogelijk in, dan zoeken wij uit waar dat afval thuishoort. We voegen het dan toe in onze app. Dank voor uw aanvulling!
Terug naar overzicht
Minicontainer rest Inwoners

Afvalscheiding

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor u en uw portemonnee. Lees hier meer over hoe u verschillende afvalstromen kunt scheiden.

Brengvoorzieningen

Inwoners

Waar kunt u uw afval naartoe brengen? Lees meer over onze vijf milieuparken en de brengvoorzieningen in de Westelijke Mijnstreek.

Afvalinzameling

RWM zamelt uw huisafval in. Door middel van huis-aan-huisinzameling en ondergrondse containers voeren wij uw huisafval professioneel af.