Deel deze pagina op:

RWM app

Tablet

Om de serviceverlening naar u als burger te verbeteren, hebben wij een app gelanceert waarin u te allen tijde uw persoonlijk afvalwijzer kunt raadplegen.


Voor wie is de RWM app?

De app is voor alle burgers van de gemeente Sittard-Geleen; Stein, Schinnen en Beek. U kunt deze gratis downloaden op de meeste smartphones en tablets.


Wat kunt u met de app?

- Afvalkalender

Zodra u de app heeft gedownload, kunt u middels uw postcode+huisnummer inloggen. U kunt dan inzien wanneer er afval bij u thuis wordt ingezameld.

Omdat de app digitaal wordt bijgewerkt, is deze altijd up-to-date. Het kan daarom voorkomen dat de app afwijkt van uw papieren afvalkalender die u in december heeft gekregen. In dit geval kunt u ervan uit gaan dat de app de juiste gegevens weergeeft.

- Notificaties

Krijg op tijd een melding welk afval u moet buiten zetten, super handig!

- Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en belangrijke mededelingen.

- Pushberichten

Indien wij u snel moeten informeren, sturen wij u een pushbericht. Dit kan bijv. zijn bij onverwachte wijzingen in het inzamelschema.

Een pushbericht is een bericht dat u op uw toestel binnenkrijgt, zonder dat u daarvoor de app geopend hoeft te hebben. De pushberichten kunnen relatief weinig tekst bevatten, daarom houden we het zo kort mogelijk.

- Tips

Wilt u ons een tip geven over deze app? Dat kan!

- AfvalABC

Het afvalABC is een grote database met alledaagse spulletjes. Type uw product in, en het afvalABC heeft precies aan bij welk afval dit hoort. Gemakkelijk te raadplegen als u dus twijfelt om welke afvalsoort het gaat. Vind u uw artikel niet? Geef ons dit dan door, dan voegen wij deze zeer snel voor u toe.


Waar kan ik de app downloaden?

Apple gebruikers, klik hier voor de iOs versie

Android gebruikers, klik hier voor de Android versie

Windows Phone gebruikers, klik hier voor de Windows versie

Heeft u afval waarvan u niet weet waar het thuishoort? En kunt u het niet terugvinden in het AfvalABC? Vul het hier in, dan voegen wij het toe!

Terug naar overzicht
Minicontainer rest Inwoners

Afvalscheiding

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor u en uw portemonnee. Lees hier meer over hoe u verschillende afvalstromen kunt scheiden.

Brengvoorzieningen

Inwoners

Waar kunt u uw afval naartoe brengen? Lees meer over onze vijf milieuparken en de brengvoorzieningen in de Westelijke Mijnstreek.

Afvalinzameling

RWM zamelt uw huisafval in. Door middel van huis-aan-huisinzameling en ondergrondse containers voeren wij uw huisafval professioneel af.